QUÈ FEM?

Creem programes d'entreteniment adaptats a qualsevol suport audiovisual de televisió o internet.

La irrupció de les xarxes socials en la vida quotidiana ens ha portat a vincular-les amb les nostres propostes audiovisuals. No entenem la televisió sense les xarxes socials. Per això cada projecte és una nova oportunitat de vincular internet i televisió.

 

Els nostres continguts són:

  • Singulars.
  • Propers.
  • Emocionants.
  • Busquen la reflexió.

QUI SOM?

DAYON MOIZ

LLUÍS BARTRA

Periodista, investigadora social i presentadora de Tv. L'experiència en televisió a Espanya la va dur a especialitzar-se en el tema migratori. Fins desembre de 2015 treballà com a presentadora de "Entre Fronteras", el programa temàtic d'immigració del canal de notícies llatinoamericà TeleSUR TV.

Realitzador amb més de 20 anys d'experiència en el sector audiovisual català. Ha dirigit audiovisuals divulgatius per a empreses i institucions, vídeo-clips així com campanyes publicitàries per a televisió i xarxes socials. Fins el 2015 treballà com Gerent de la productora audiovisual Curry Sauce.

Text Selection Widget

La Mediàtica Televisió neix el 2013 amb l'estrena de la web serie PA’ QUE SEAN SERIOS, un conjunt de monòlegs que des de l'humor reflexiona al voltant del procés migratori.  El matrimoni per conveniència, treball en negre i l'arribada són alguns dels temes que Dayon Moiz i Lluís Bartra desenvolupen en cada capítol.

 

L'acceptació i la difusió a través de les xarxes socials, els va fer mereixedors del “VI Premi per la diversitat en l’audiovisual” de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual de Catalunya. Es va premiar la contribució d'aquest tipus de continguts en la representació de la interculturalitat en els mitjans de comunicació.

 

A Pa’que Sean Serios li seguí HUELLAS, una sèrie per a TeleSUR TV on vint personas de distintas nacionalitats reflexionen al voltant de l'internacionalisme i la figura d'Hugo Chávez.

El 2015 s'estrena el programa SEIS GRADOS a TeleSUR TV, una proposta nova d'entendre i explicar les notícies, que convida al televident a apropiar-se del fet noticiós a través de les noves tecnologies.

 

SEIS GRADOS va ser guardonat a Veneçuela per la Fundación Periodismo Necesario amb el Premi Aníbal Nazoa com a millor Programa d'Informació Internacional 2015 per la profunditat dels temes tractats, qualitat i diversitat en els enfocaments periodístics.

 

Caracas y Barcelona determinen la proposta audiovisual de LA MEDIÀTICA TELEVISIÓ. Por això l'interculturalitat és la constant en el moment d'explicar histories des de la proximitat i el reconeixement de l'altre.

Pa' Que Sean Serios

Webserie

Para mi Exportar es...

Institucional

Esperanza

Documental

Estrellas del Anonimato - Jorge Tylki

VideoClip

Seis Grados

Programa informativo

Cuentos del Arañero

Serie animada

ON SOM?

La Mediàtica Televisió

Passatge de Còrsega 1. 4rt 4a.

08026 Barcelona

 

+34 93 435 52 25

+34 625 062 644

+34 625 267 917

(c) 2016 LA MEDIÀTICA TELEVISIÓ